Hoogravens fluit-wonder Henry 16/6 op RTL 4

Henry Glissenaar ontlokt fluitklanken aan een tuinkabouterHoogravenaar Henry Glissenaar kan op àlles fluiten, zelfs op gewone fluiten. Hij timmert al jaren aan de weg als kunstfluiter.

In de afgelopen maanden probeerde Henry het Nationale Nederlandse Fluitfestival voor fluitkunstenaars mét of zonder instrument te organiseren. De flyers en posters hiervoor doken overal in de wijk op. Maar helaas moest dit evenement door omstandigheden afgelast worden..

Voor Glissenaar was dat geen reden om bij de pakken neer te zitten. Hij fluit vrolijk verder en breekt binnenkort internationaal door via Holland’s Got Talent van RTL 4.

Henry meldt het volgende: 
“Beste fluitliefhebber, zoals je misschien weet doe ik mee aan het programma Holland’s Got Talent (RTL 4). Hierbij wil ik je graag uitnodigen om mij aan te moedigen bij mijn fluitact tijdens de tv-auditie voor de vakjury. De betreffende auditie is op woensdagavond 16 juni a.s. Van het publiek wordt verwacht dat zij uiterlijk om 18.30 uur (in Barneveld) aanwezig zijn. De opnames van o.a. de andere kandidaten duurt tot 22.00 uur. Het is niet toegestaan tussentijds de zaal te verlaten. Als je tijd en zin hebt dit mee te maken, laat dit dan voor a.s. maandag, via de mail, henry.glissenaar@casema.nl aan mij weten”.
Affiche van het Nederlands Fluitfestival (dat helaas niet doorging)

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten