Kapperscursus voor vrouwen in De Tol

Kapperscursus voor vrouwen in De TolVrijdag 11 juni begint  een kapperscursus voor vrouwen in buurthuis de Tol (Jan van Arkelstraat 55). Deze cursus vindt vòòr de zomervakantie 4 keer plaats in de Tol (11 juni, 18 juni,  25 juni en 2 juli, telkens van 13.15-14.45 uur).
De eerste twee keren komen de basisbeginselen van het knippen aan bod. De 3e en 4e bijeenkomsten leren de deelnemers zelf ontharingshars maken en hoe ze zich kunnen ontharen met hars. Dit alles onder leiding van de Turkse kapster Hülya. (De kosten bedragen 50 cent per keer.)

 Cursus knippen voor vrouwen

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten