Reünie (29/5) van 6e klas Rijk van Gaasbeekschool (1959-60)

Klas 6 van de Rijk van Gaasbeekschool (schooljaar 1959-1960)Rijk van gaasbeekschool voor openbaar lager onderwijs in 1959

 

Dit is klas 6 (schooljaar 1959-1960) van de voormalige Rijk van Gaasbeekschool aan de Ridderlaan. De dames en heren leerlingen van toen hebben zaterdag 29/5 een reünie in hun, voor velen van hen, voormalige kleuterschool, de Prinses Beatrixschool (het huidige buurthuis De Tol/De Barkel) aan de Jan van Arkelstraat.

Vanaf begin dit jaar hebben de organisatoren van de reünie gezocht naar waar iedereen anno 2010 woonachtig is (zie ook: hier). Van de toen dertig 6e-klassers hebben 25 toegezegd zaterdag te komen. Twee van de leerlingen van toen zijn inmiddels overleden en drie mensen kunnen niet komen. Drie mensen wonen heden ten dage in het het buitenland (Frankrijk, Duitsland en Israël). Ook de jonge meester van toen heeft aangekondigd samen met zijn vrouw zaterdag 29/5 naar de reünie te komen; hij is nu in de tachtig.

(Zie voor o.m. reacties na de reünie de uitgebreide Reünie Rijk van Gaasbeekschool-link: hier)

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten