Jeugdige mafketels stichtten brand in stadsbus

Brand_in_bus_4De politie is op zoek naar twee jongens die op 18 maart 2010 brand hebben gesticht in een Utrechtse stadsbus (lijn 6). (Zie filmpje van RTV Utrecht.) Wanneer en in welke bus dit staaltje gevaarlijk geklier plaats vond, meldde RTV Utrecht niet. (Getuigen kunnen bellen: politie via 0900 – 88 44 of via ‘Meld Misdaad Anoniem’: 0800 – 7000)

Zie de foto’s hieronder: de jongens leken braaf achterin de bus te zitten maar wilden opeens heel graag uitstappen. Vlak daarvoor hadden zij een stoel in de fik gezet. Terwijl de zitting begon te smeulen, verliet het rare duo de bus.
De chauffeur merkte de brandstichting niet meteen. Op zeker moment rook hij wat, keek in zijn spiegel en schrok, omdat de vlammen uit de stoel toen reeds hoog oplaaiden… Een ruit knapte door de hitte. Samen met een passagier heeft de chauffeur de brand geblust. 
Op RTV Utrecht in het opsporingsporgramma Bureau Hengeveld meer over deze zaak. 
 

Bijna brand in stadbus (1)Brand nog niet zichtbaar in stadsbus 2Vlammen laaien op in stadsbus; daders gevlogen 4

Het begint te roken in de stadsbus 3

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten