De Watertoren als locatie voor (solo) performances

Celloconcert door Elske Tinbergen in de WatertorenIn de komende maanden schrijft de gemeente een prijsvraag uit voor het toekomstig gebruik van de Watertoren aan het Heuveloord.

Geïnteresseerde partijen kunnen zich dan aanmelden met een plan mits zij het plan ook zelf kunnen uitvoeren. De randvoorwaarden zijn dat de (combinatie van) nieuwe functies een meerwaarde zijn voor Rotsoord, de wijk (en de stad), dat het plan exploitabel is en dat er zorgvuldig omgegaan wordt met de monumentale waarde van de toren. Nog voor de zomer wordt een aankondiging van de prijsvraag verwacht. Plannen maken, en vooral realiseren, kost tijd. Om ervoor te zorgen dat de toren niet tot aan de ingebruikname leeg komt te staan vroeg de gemeente aan de Stichting Rotsoord Nu om voor de tussengelegen maanden een programma te bedenken. (Zie ook hier & hier).

'Schapen' in de_Watertoren (16/5)De foto’s bij dit bericht zijn op 16 mei gemaakt door Eeke Anne de Ruig en Piet Vernimmen. Er zijn die dag nog een heleboel meer foto’s gemaakt van het Schapenfeest in de Watertoren en op Dierenweide Nieuw Rotsoord. Klik bijvoorbeeld op de namen van de fotografen: Piet Vernimmen en Luca di Tommaso (zie ook: Di Tommaso’s website)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten