Inspiratie-avond (26/5) voor wijkbewoners met ideeën over de openbare ruimte

Eerdere Briljante Ideeën-bijeenkomst in Pastoe-fabriek in oktober 2009‘Inspiratie-avond’ met warm eten (uit het kookboek ‘Smakelijk Hoograven’). Thema-bijeenkomst over buurtinitiatieven aangaande de inrichting van de openbare ruimte in Hoograven/Tolsteeg

Lokatie: Toonkamer/Pastoe-fabriek (Rotsoord 3), vanaf 18.00 uur
Voor: wijkbewoners met originele plannen, professionele adviseurs die hen daar mee kunnen helpen en beheerders van openbare ruimtes. 
Informatie en voor uitnodigingen: Freek Veldkamp ( tel.: 030-2721201; mail: f.veldkamp@wonenenmilieu.nl) of Wijkbureau Zuid (tel.: 030-2860000; mail:  zuid@utrecht.nl) of mail: leonmennokir@gmail.com
Drie studenten CMV (Culturele en Maatschappelijke Vorming) van de Hogeschool Utrecht: Menno Boelen (26), Kir Meertens (23) en Leon Caarls (22) hebben (in het kader van een afstudeerproject en een stage bij het Wijkbureau Zuid) visies en initiatieven omtrent de openbare ruimte in Hoograven/Tolsteeg in kaart gebracht. Boelen, Meertens en Caarls  (leonmennokir@gmail.com) willen een & ander bundelen in een speciale interactieve website die zij woensdagavond 26 mei eveneens onthullen & lanceren en onder de aandacht gaan brengen. (Zie ook: eerdere ‘Briljante Ideeën‘)
Briljante Ideeën-nieuws 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten