Drukte op Open Dag Vogelopvang

SDEendiNVogelopvang.jpg

Op zondag 16 mei was er van alles loos aan het Rotsoord: op de kinder-boerderij, in de Watertoren én op Rotsoord 24a hield de Vogelopvang, Erkend Vogelhospitaal voor Inheemse Vogels, Open Dag van 10.00 uur tot 16.00 uur. De koffie, thee of limonade en cake stond klaar en alle medewerkers waren ook paraat om het publiek een kijkje achter de schermen te gunnen; hun werkzaamheden te demonstreren en de belangstellenden rond te leiden.

Hoogtepunten, vooral voor kinderen, waren, zoals elk jaar, het met de hand voeren van piepjonge vogeltjes. Over belangstelling hadden vogel(tje)s en vogelopvangvrijwilligers, na een rustige start in de ochtend, niet te klagen, want het was een drukte van belang. Al met al voor iedereen een heel leuke, spannende en leerzame belevenis. (Zie ook: hier)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten