Mag niet: niet handsfree bellen in auto terwijl je een rijverbod hebt

politie_04.jpgTijdens de surveillance zagen politieagenten dinsdagavond (11/5) omstreeks 20.05 uur een automobilist op de ’t Goylaan niet handsfree bellen. De 22-jarige Utrechter werd aan de kant gezet en gecontroleerd. De jongen overhandigde de agenten een rijbewijs.
De foto op het rijbewijs kwam niet overeen met de jongeman zelf. De agenten vertrouwden het niet en namen hem mee naar het bureau. Uiteindelijk bleek dat hij de gegevens van zijn broer had opgegeven. Dit had hij gedaan omdat hij niet mocht autorijden en nog een boete had openstaan.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten