Niet àlle reinigers staken

Opruimen.jpg

Het is rommelig in de stad. Los vuil op straat neemt toe. De drie afvalscheidingsstations in de stad, waaronder Zwarte Woud in Lunetten, zijn gesloten. En het huishoudelijke afval wordt deze week niet opgehaald. (Zie ook: hier).  De gemeente is het er niet mee eens en geeft afvalbewaartips

Toch wordt er her & der in de stad weldegelijk rommel opgeruimd, zoals op deze, niet al te scherpe, foto vanuit de Aquamarijnlaan  t.o.v. het Smaragdplein, te zien is. (Opname van de webcam van Willem Kox). 

Vanavond (11/5) overleggen de vakbonden en de gemeenten weer over een nieuwe cao. De Abvakabo heeft al aangegeven niet veel te verwachten van die gesprekken…en heeft alvast een landelijke actiedag voor 1 juni gepland. Dan is de oude cao precies een jaar verlopen. De cao geldt voor circa 180.000 gemeenteambtenaren (Zie ook o.a. NOSSBS6  en Abvakabo FNV )

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten