Verkeershinder door afsluiting parcours Giro d’ Italia

1GiroUtr.jpg2Parcours2e_etaappeGiro.jpgBradley-Wiggins-in het roze.jpg

Misschien wist u het nog niet, maar op zondag 9 mei is er een wielerevenementje in 3Verkeershinderbord.jpgprovincie en stad.
Om de 2e etappe van de Giro d’Italia in Utrecht te zien, zijn de de fiets en de benenwagen de beste vervoermiddelen voor bewoners van de stad. 

Tussen 14.30-18.30 uur wordt ernstige verkeershinder verwacht in verband met het afsluiten van het parcours in de stad. 

 
Het peloton, met Bradley Wiggins in de roze trui, start om 12.00 uur in Amsterdam en de verwachte finish aan de Croeselaan is rond 17.00 uur. Van 14.30 tot 18.30 uur wordt het parcours afgesloten in de stad Utrecht. Met het dichtzetten van de dranghekken van het parcours zijn er minder toegangswegen beschikbaar, waardoor bewoners en bezoekers rekening moeten houden met ernstige verkeershinde.
In Utrecht Zuid zijn maatregelen getroffen om wijken toegankelijk te houden: Hoograven via Liesboschpad, Ravenswade, Laaggravenseweg, A12 en vv. Lunetten: via Amethistweg vv. Tolsteeg: Venuslaan, Rubenslaan, Herculesplein, Waterlinieweg, A27 vv / Gansstraat, Koningsweg vv. 

Afgesloten straten (14.30-18.30 uur; misschien korter):
Europalaan, Beneluxlaan, Socrateslaan, ’t Goylaan, ’t Goyplein, Waterlinieweg, Herculeslaan, Weg tot de Wetenschap, Sorbonnelaan, Archimedeslaan (busbaan), Pythagoraslaan, (busbaan), Waterlinieweg (busbaan), Berenkuil (busbaan), Biltstraat (busbaan), Kruisstraat (busbaan), Nobelstraat (busbaan), Janskerkhof (busbaan), De Neude (busbaan), Lange Viestraat (busbaan), St. Jacobstraat, Oudenoord, Nijenoord, Ahornstraat, Royaards van der Hamkade, Marnixlaan, St Josephlaan, Cartesiusweg, Thomas van Kempenplansoen, Weg naar Parkwijk (busbaan), Ouderijnseweg (busbaan), Molensteijn (busbaan), Rijkstraatweg (busbaan), Velthuizen (busbaan), Vleuterweide (busbaan), Landschapsbaan, Velthuizerweg, C.H. Letschertweg, Marinus van Tyruslaan, Taatsedijk, Orteliuslaan, Taatsenplein, Bevrijdingslaan (busbaan), Prins Clausbrug (busbaan), Churchilllaan, 5 Meiplein, Beneluxlaan, Weg der Verenigde Naties, Graadt van Roggenweg en Croeselaan (finish).

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten