Géén gejuich uit Galgenwaard vandaag (9/5) Maar wel Utrechtse vreugde in Groningen

FCutrecht-fans.jpgFC-Utrecht.jpg.pngMeestal kan je in Hoograven/Tolsteeg het gejuich uit Stadion Galgenwaard  goed horen. Vandaag (9/5) niet. Om de eenvoudige reden dat FC Utrecht om 14.30 uur (voor de play-offs) UIT speelt tegen FC Groningen. Op grond van de plek op de ranglijst had FC Utrecht het recht om eerst uit en daarna thuis te spelen. Maar vanwege een gebrek aan politie, vanwege de Giro vandaag,  is dat omgewisseld.
Mócht FC Utrecht vandaag verliezen, dan kan men het missen van de steun van het thuispubliek als excuus aanvoeren…(Hoewel bij de -met 3-1 gewonnen- thuiswedstrijd op 6 mei slechts 8000 toeschouwers kwamen opdagen.) 
(Inmiddels weten we dat FC Utrecht de Groningers ook in Groningen heeft verslagen, met 0-2. Binnenkort strijdt Utrecht twee keer tegen Roda JC om het laatste Europese ticket)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten