Kids van 6 t/m 12, kom 6 mei sporten met je opa en oma! (OK dan, ouders mogen ook mee)

koersbal.jpgIn de meivakantie, op donderdag 6 mei, organiseert Portes een sportmiddag voor opa’s, oma’s en kleinkinderen. De middag begint om 12.00 (tot 12.15 uur inschrijving) en demonstratiegroepmymotion.jpgeindigt om 15.15 uur en vindt plaats in Sporthal Hoograven, Verlengde Hoogravenseweg 203.

Er zijn 6 sportworkshops waaraan u kunt deelnemen; Korfbal, Tai Chi, Badminton, Estafette, Taekwondo en Koersbal. Ervaring met deze sporten is niet nodig. De middag is gratis. In de pauze krijgt u een flesje water en een gezonde versnapering.

Aan het einde van de middag is er een demonstratie van ‘My Motion ’-dance team (zie ook: hier ). Onder alle deelnemers aan de sportmiddag worden leuke prijzen verloot. Voor meer informatie over deze sportmiddag kunt u contact opnemen met Jos Bierens 06-20614548 of Tamara Leguit 06- 43 555 835.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten