Hans ‘Readshop’ van der Stok verlaat het Smaragdplein en begint een drogisterij

HansvanderStok2.jpg

ReadshopSm.jpgHet gerucht ging reeds bij de spreekwoordelijke ‘dorpspomp’, tussen de Plusmarkt en de terrasjes van Supervlaai en Fastfood Verhage, op het Smaragdplein…Wat dan? Dat de uitbater van de Readshop, de praat- en lachgrage Hans van der Stok, ook bekend van ‘Man bijt hond’ en van YouTube, over een drogisterij-diploma bleek te beschikken en een ergens Etos-zaak zou gaan overnemen. Waarna het Smaragdplein het voortaan zonder de gezellige praatjes van Van der Stok zou moeten stellen..

Hans is inderdaad toe aan een nieuwe uitdaging. “Ik heb 15 jaar op het Smaragdplein gezeten, de winkel is afgelopen maandag 3 mei verkocht. Ik ben bezig met de Etos om een winkel op te zetten”, aldus Van der Stok. Hij groet zijn clientèle en toehoorders: “Ik wil jullie even bedanken voor de klandizie de afgelopen jaren”

HansVanderStok33.jpgHansvanderStokdroom.jpg

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten