Burgemeester Wolfsen loopt mee in lampionnenoptocht door de wijk

Burgemeester_Lampionnentocht.jpg

Koninginnedag 2010: Wijk en Oranjevereniging Hoogravens Belang heeft weer, zoals elk jaar, een podium geplaatst op het Tolsteegplantsoen. De sponsors worden per lichtkrant bedankt.
 Net als vorig jaar treedt weer de vrolijke coverband Diffusion op ("Hallo Utrecht! Dan volgt nu een ode aan alle blonde vrouwen van Utrecht!") De Vlaamse ijscoman ‘IJsmanneke‘ is ook weer van de partij.

Dan arriveert via de Saffierlaan weer, net als vorig jaar, een stoet kinderen met lampions, vooraf gegaan door een platte kar met daarop de fanfare De Bluzzers. De kinderen krijgen allemaal een zakje chips en mengen zich uitgelaten onder het publiek dat van Diffusion geniet ("En dan nu een nummer van een Volendammer, ene Jan…").

Wat een feest! (En toen moesten zanger Thomas Berge en het grandioze slotvuurwerk nog komen..) Het zoemt op het Tolsteegplantsoen dat Burgemeester Aleid Wolfsen is gesignaleerd bij de Lampionnenoptocht. Wijkfotograaf Ted van Arnhem levert het bewijs met bijgaande foto, gekiekt ergens op de route tussen startpunt de ’t  Goylaan en het Tolsteegplantsoen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten