Sloop Goylaan: helpt spuiten tegen stof slikken?

GoylaansloopSpuit.jpg

Speelt Tim Schipper, de 49-jarige fractievoorzitter van de SP in Utrecht, gitaar? Vandaag 29/4 schrijft Schipper op de SP-site een artikel onder de dichterlijke kop "Dust in the Wind". Is dat niet dat liedje dat bij élk kampvuur, waar een persoon met gitaar bij zit, vroeg of laat gespeeld wordt door die persoon met gitaar? ("Dust in the Wind"  uit 1977 is een mega-hit van de Amerikaanse groep Kansas )

Doch de SP kwam in actie tegen concrete ‘dust’ (=stof); "Het leek op een middelgrote brand, dinsdag 27 april op ‘t Goylaan, maar bij nadere beschouwing bleek het te gaan om een enorme stofwolk als gevolg van de sloopwerkzaamheden", aldus Schipper.  "Reden voor de SP om wethouder Harrie Bosch te herinneren aan de afspraken die waren gemaakt over het beperken van overlast voor de buurt". Volgens Bosch was de waterdruk te laag. 

De website DNU.nu  meldde gisteren: "Een alternatief is om water uit een nabijgelegen vijver te pompen, maar daarvoor is een vergunning van het waterschap nodig. En als die er is, is de sloop mogelijk al achter de rug". Dat laatste valt wel mee zoals blijkt uit bijgaande foto van Ted van Arnhem; er werd vandaag (29/4) water gespoten, opgepompt uit de nabij gelegen singel. (Als het waterschap dat maar goed vindt..)
Tim Schippers.jpg(Zie ook hier )

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten