Hoezo HOTZO? Zzp’ers in Utrecht-Zuid gaan elkander vinden

Be part of it.jpg

Kennis en ervaring met andere zelfstandige ondernemers delen? Binnen je eigen vakgebied of juist met zzp’ers (zelfstandige ondernemers zonder personeel) die je aanvullen op andere gebieden. Of gewoon af en toe gezellig sparren met een borrel erbij? Ben je zzp’er in Utrecht-Zuid, dan biedt HOTZO je hier de mogelijkheid toe.
HOTZO is een nieuw netwerk voor zzp’ers in Hoograven, Tolsteeg, Lunetten en de Bokkenbuurt. Eens per jaar houdt HOTZO een groot event. Verder wordt vier tot zes keer per jaar een netwerkborrel gehouden en vinden er masterclasses, werkplek-estafettes en workshops plaats.
Op woensdag 28 april is het startevent van HOTZO vanaf 19.00 uur in de Toonkamer van Pastoe, Rotsoord 3. Er wordt onder meer een matchmaking-actie gehouden.

HOTZO1.jpgHOTZO2.jpg

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten