Fotoshoots in en leuke aanvaarroutes naar de Toonkamer

ToonkamerRecent.JPGWillemijn van den Broek, van Toonkamer, Center for Interior Design (Rotsoord 3), heeft de redactie van aanzetnet.nl verblijd met een recente foto van het gebouw. (Want: “Nu gebruiken jullie nog een foto uit de tijd dat het hier nog DDC-Dutch Design Center -red.- heette”…. Oei! Dat zullen we vanaf heden nooit meer doen..)

Willemijn: “Wisten jullie dat we ook prachtige industriĆ«le ruimten hebben waar kan worden geborreld, lezingen kunnen worden gegeven, modeshows of fotoshoots worden gehouden en dat er architectuur-rondleidingen worden gegeven door het pand? Er is bovendien een leuke aanvaarroute”.

Wist u dat? (Info: tel.: (030) 2521014,  mail: info@toonkamer.nl )

ToonkamerRotsoord3.jpgtoonkameropeningstijden.jpg

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten