De nieuwe wijkwethouder van Utrecht-Zuid is Frits Lintmeijer

FritsLintmeijer_2.jpg

De nieuwe wijkwethouder van Utrecht-Zuid en opvolger van Ingrid de Bondt (VVD) is…Frits Lintmeijer (53) van GroenLinks (@Fritslintmeijer). Frits draait er zijn hand niet voor om tegelijkertijd ook de belangen van stadsdeel Noordwest te behartigen.

Verder wethoudert Lintmeijer onder het motto ‘Aantrekkelijke en bereikbare stad‘ en heeft hij verkeer, cultuur, monumenten en archeologie, regiozaken en internationale zaken in zijn portefeuille gepropt.
Wilt u Frits spreken? Hou dan de website van Wijkbureau Zuid in de gaten voor eventuele spreekuren in de toekomst, als de heer Lintmeijer een beetje ingewerkt is.

De verdere beleidsterreinenverdeling, nu mét slogans,  in het nieuwe GroenLinks/PvdA/D66-college is:……
 

 

Nieuw_college.jpgBurgemeester Aleid Wolfsen:
‘Veilige stad‘: Openbare orde en veiligheid, ombudszaken, juridische zaken en bestuursinformatie, burgerzaken;

Mirjam de Rijk (GroenLinks):
‘Duurzame en financieel gezonde stad”: milieu en duurzaamheid, economische zaken, financiën, openbare ruimte en groen, wijken: Binnenstad en West;

Harrie Bosch (PvdA):
‘Woonstad’:: ruimtelijke ordening, wonen, Leidsche Rijn; Utrecht Vernieuwt: krachtwijken, grondzakenen vastgoed, wijken: Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern;

  Locoburgemeester Rinda den Besten (PvdA):
Sociale en actieve stad’: sociale zaken en werkgelegenheid, inburgering, jeugd, sport, wijk: Overvecht

Victor Everhardt
(D66):
Gezonde stad‘: volksgezondheid, welzijn/WMO, Stationsgebied, diversiteit, wijken: Zuidwest;

Jeroen Kreijkamp (D66):
Lerende en open stad‘: onderwijs, openbare bibliotheek, personeel en organisatievernieuwing, wijkgericht werken, publieksdienstverlening,  wijken :Noordoost en Oost.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten