Mooi weer = Harley Davidson-weer (filmpje)

HDCUOpeningsrit.jpgQua geluid riep het  geraas in de wijk (op 18 april j.l.) sentimenten op aan luisteren naar de klassieke Pink Floyd-LP ‘Atom Heart Mother‘ (1970), maar dan tientallen keren ronkend vermenigvuldigd…en Hoograven en Tolsteeg konden  meegenieten.. 

AtomHeartMother1970.jpgHuh, waar gaat dit over? Welnu:op kant 1 van ‘AHM’ staat het symfo-psychedelische titelnummer, waarin op zeker moment het karakteristieke geluid klinkt van een startende Harley Davidson, die in stereo wegrijdt van de ene naar de andere speaker (Zie en luister, en let op na 2 minuut 15 secondenhier)  Op die zonnige zondagmiddag 18/4……..

hdcmuur_01.jpgwas het een geknetter van belang, vanaf het Rotsoord via de Diamantweg naar de Briljantlaan en verder, vanwege de openingsrit van 2010 van de Harley Davidson Club Utreg (Rotsoord 7). Zie het sfeervolle knetterende filmpje.

Wij vermoeden dat op Koninginnedag (30/4) niet alle HDCU-leden naar de Kindervrijmarkt op de Kinderboerderij aan de overkant gaan, maar wellicht hier te vinden zijn.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten