Gele quad scheurt met gevaarlijke capriolen door Hoogravense straten

Quad_01.jpgDe politie heeft maandagmiddag (26/4) de achtervolging ingezet op een bestuurder van een quad (soort vierwielige brommer) die door Hoograven scheurde.

Door getuigen werd omstreeks 15.30 gebeld naar de politie omdat al enige tijd een man op een gele quad met hoge snelheid door de wijk aan het scheuren was. Op de IJsselsteinlaan zagen agenten de quad rijden. De achtervolging werd ingezet. De bestuurder haalde levensgevaarlijke toeren uit om uit handen van de politie te blijven.  Tot twee maal toe verloor de bestuurder bijna de macht over zijn quad.

De achtervolging ging via de ’t Goylaan in de richting van de Scherpenburglaan. Vervolgens reed de man de Wickenburglaan in waar hij op de kruising met de Rijnhuizenlaan de quad tot stilstand bracht en vervolgens lopend verder vluchtte. De agenten konden de verdachte niet meer achterhalen maar herkende de man als een 20-jarige inwoner uit Utrecht. De quad werd voor onderzoek in beslag genomen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten