Hopla! (wijkfeest op zaterdag 24 april 2010)

Hopla-haas-bal-ballon Kleur 155px.JPGkameleon.jpgHopla! Voor kinderen in Hoograven 
Hopla! is een vrolijke campagne met allerlei activiteiten om kinderen te laten ontdekken hoe leuk bewegen is en hoe lekker gezond eten smaakt. De campagne is gericht op kinderen van 2 tot en met 6 jaar en hun ouders.
Wat is er te doen?
Wijkfeest op zaterdag 24 april 2010 van 13.30 – 15.30 uur voor kinderen van 2 t/m 6 jaar en ouders. Het evenement vindt plaats in en rondom Bouwspeeltuin De Kameleon aan de Verlengde Hoogravenseweg 37.
• Daarnaast zijn er in de maand april diverse activiteiten bij voorscholen, gymnastiek-vereniging Longa, bouwspeeltuin de Kameleon en in de bibliotheek in Hoograven.

Gezond gewicht
De Hopla!-campagne maakt onderdeel uit van het programma Gezond Gewicht. Hopla! wordt georganiseerd in de wijk Hoograven, omdat het percentage overgewicht hier boven het stedelijk gemiddelde ligt. 13% van de kinderen tussen 4-6 jaar uit Hoograven heeft overgewicht en 4% heeft ernstig overgewicht (obesitas).
Meer informatie: Op www.utrecht.nl/hopla kun je het uitgebreide programma bekijken. Alle activiteiten zijn gratis. Zie ook www.utrecht.nl/gezondgewicht .

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten