Raadsleden fietsten en discussieerden (20/4) met bewoners in Hoograven

watertorenregenboog.jpg HighlightsFietsroute.jpgRaadsleden fietsten dinsdag (20/4) met bewoners, waaronder een verslaggeefster van wijkkrant Aanzet, door Hoograven. Om 19.30 uur startten de raadsleden en aanhang vanaf de Watertoren* (Heuveloord 27).  

(*Deze blikvanger van onze wijk is dezer dagen aangekocht door de gemeente en het is de bedoeling dat dit markante gebouw een ‘publieksfunctunctie’ krijgt. Zo organiseert de Stichting Rotsoord Nu op 16 mei a.s. onder andere een kunsttentoonstelling in de Watertoren met als thema ‘schapen’. Dit haakt aan op het gelijktijdige Schapenscheerdersfeest in Kinderboerderij Nieuw Rotsoord )    
Tim Schippers.jpg
Maar we hadden het over fietsende raadsleden. Uitgenodigd waren: Chantal Hakbijl en Eiko Smid (CDA), Arjan Kleuver (D66), Willem Buunk (VVD), Jan Ravesteijn en Peter van Corler (GroenLinks), Sytse Koopmans (PvdA), Tim Schipper (SP) en Vincent Oldenborg (Leefbaar Utrecht). Zij peddelden (20/4) verder naar recyclingbedrijf Prozee en vervolgens via het Hart van Hoograven naar wijkbureau Zuid  (’t Goylaan 125). Hier werd de bijeenkomst voortgezet vanaf 21.00 uur. 

Prozee0.jpgTijdens de tocht vertelde Peter Sprangers van de Historische Kring Tolsteeg Hoograven over de cultuurhistorische achtergronden van Rotsoord en Prozee. Na afloop van de fietstocht hebben bewoners en organisaties de raadsleden in het wild gesproken op het wijkbureau. Er werd gediscussieerd over de locaties waar men langs gefietst had en over andere onderwerpen die ter tafel kwamen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten