Rioolwerkzaamheden op druk kruispunt

riool2.jpgLege_gele_verkeersborden_87876.jpg

Door werkzaamheden op het kruispunt Baden Powellweg- Albatrosstraat-Briljantlaan is er vanaf 19 april tot en met  7 mei beperkt autoverkeer mogelijk. 
Het autoverkeer kan via de Briljantlaan en de Albatrosstraat wel de stad in, maar niet de stad uit. Verkeer vanuit het centrum wordt omgeleid via de Bleekstraat en de Vondellaan. 
Fietsers worden omgeleid via de baden Powellweg, het fietstunneltje bij de Laan van Soestbergen en de Pelikaanstraat. (Zie ook: het wijkbericht van de gemeente)
Een en ander heeft te maken met de spooruitbreiding, waardoor het gemaal bij de spooronderdoorgang naar de Albatroslaan enkele honderden meters richting  het oosten ‘verplaatst’ moest worden. In werkelijkheid is daar een gloednieuw gemaal gebouwd. Deze moet weldra in bedrijf gaan.
Men gaat  precies op/onder de kruising van de Baden Powellweg-Briljantlaan werken in de rioolput aldaar. Uiteindelijk wordt daar de leiding naar het oude gemaal dicht gestort. Vanwege ompompwerkzaamheden gebruikt de gemeente daar bovengrondse slangen, die op voet- en fietspaden komen te liggen. Daarom komen er in dit drukke gebied allerlei obstakels en gele borden die alternatieve routes aangeven.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten