Brand in flatwoning aan de Topaaslaan

Topaaslaanbrand.jpgDinsdagmiddag 6/4, heeft een uitslaande brand gewoed aan de achterkant van een flatwoning, hoogstwaarschijnlijk in de keuken, aan de Topaaslaan 28 I (Tolsteeg).

De brandweer bluste het vuur. De bewoners waren niet thuis toen de brand uitbrak. Later stond een bewoonster te huilen bij de afzetting aan de Kornalijnlaan. Ze zei dat ze niets aan had aan laten staan. De bovenbuurman van de gedeeltelijk uitgebrande (Rietveld-)flat ademde rook in en werd daarom behandeld door ambulancemedewerkers.
 
Vooralsnog is de oorzaak van de brand niet bekend. De hulpdiensten, brandweer, politie en ambulances waren met veel mankracht en materieel uitgerukt en hadden het binnenterrein tussen Topaaslaan, Kornalijnlaan en Robijnhof met linten afgezet om de in grote getale opgekomen toeschouwers op afstand te houden. (Filmpje RTV Utrecht: hier)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten