Donkere auto met duistere lieden op nachtelijke Goylaan

PolitieLogo7.jpg

Op de Terschelling (Lunetten) is vrijdagmorgen (2/4) omstreeks 03.40 uur een overval op een woning gepleegd. Twee mannen drongen midden in de nacht de woning binnen onder bedreiging van een slagwapen. Toen de politie gebeld werd, waren de mannen al gevlucht in een donkere auto. Een agent zag op de ’t Goylaan een donkere auto staan met daarin twee mannen. De mannen werden gecontroleerd, maar op dat moment was nog niets van het signalement van de overvallers bekend. De mannen konden daarom doorrijden.

Kort daarna kreeg de politie een signalement door en realiseerden de agenten zich dat de zojuist gecontroleerde mannen verdachten waren. De agenten gingen opnieuw op zoek naar de auto en vonden het voertuig en de twee mannen op de Catharijnesingel. De auto werd doorzocht en daar werd onder andere een slagwapen gevonden. De mannen uit Utrecht, van 18 en 50 jaar oud, zijn aangehouden en in verzekering gesteld. De zaak is in onderzoek.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten