Zaterdag 27/3: rommelmarkt in en om clubgebouw Scouting Hoograven

scoutingrommelmarkt1veelglas.jpgscoutingrommelmarkt3koekblikken.jpg

Op zaterdag 27 maart*, van 10.00 tot 14.00 uur, organiseert Scouting Hoograven weer zijn jaarlijkse rommelmarkt, in en om het clubgebouw aan de Verlengde Hoogravenseweg 225
(*Dus NIET op 26 maart, zoals per abuis in de papieren Aanzet-krant staat..)
 
Te koop zijn: curiosa & antiek, meubels, elektra, huishoudelijke artikelen, kleding, glas & aardewerk, boeken & platen, speelgoed en nog veel meer. Ook kan er worden deelgenomen aan het Rad van Avontuur, met vele mooie prijzen, en voor de kleintjes is er een schminkhoek.

(Heeft u zelf nog spullen over dan kunt u contact opnemen met 030 – 2885586; dan maakt men graag een afspraak met u om deze bij u op te komen halen)

Al bijna 65 jaar biedt Scouting Hoograven kinderen en jongeren uit onze wijk een zinvolle vrijetijdsbesteding, waarbij ze spelenderwijs leren samen te leven en ze zichzelf kunnen ontplooien. Om dit allemaal mogelijk te kunnen blijven maken is veel creativiteit nodig en op financieel gebied speelt de rommelmarkt hierbij een zeer belangrijke rol. Door de rommelmarkt te bezoeken en/of spullen te doneren ondersteunt u dus de jeugd van Hoograven en kunt u ook eens een keertje gezellig een kijkje komen nemen in ons gebouw.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten