Uitreiking sleutels van gewonnen auto bij Bakker Bleij

Prijs WaldkornEen gewone dag zoals zovele, lekker vers waldkornbrood gehaald bij de warme bakker Bleij. Ik kom thuis met het brood en een kraslot bij de 2 waldkornbroden. Mijn dochter pakt het kraslot en gaat krassen. “Mam”, roept ze, ik heb drie dezelfde. Nou dan heb je in elk geval een prijsje gewonnen, maar wat blijkt er staan drie auto’s afgebeeld op het kraslot. De familie Franchimont uit de Vaartserijnstraat is de gelukkige winnaar van één van de twee auto’s.Vrijdag 26 maart is het zover, bij de bakker Bleij voor de winkel vindt de uitreiking plaats. Namens de Ford-dealer uit De Meern overhandigt Raymond Lesage de sleutels aan de familie.

 

(Foto: Ted van Arnhem.)

 

 

Na de champagne, felicitaties, het heerlijke koekje van de bakker vertrekken wij met onze nieuwe auto. Wie had dat gedacht dat wij bij het kopen van 2 broden een auto gratis zouden krijgen.

Bakker en Winnaars

Waldkornprijs

Hapje en drankje

Hapje en drankje

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten