Smaragdplein-fenomeen Hans van der Stok op YouTube

Geen afbeeldingWie kent hem niet? De goedlachse grapjas Hans van der Stok, filiaalleider van de Read Shop op het Smaragdplein, een tijdschriften-boeken-sigaretten-kantoorspullen- toko die hij samen met een aantal collega's runt?
Hans dolt bijna permanent goedmoedig met zijn klanten, waarbij zijn karakteristieke, licht hinnekende, lachgeluid om de haverklap door de winkel schalt. De heer van der Stok is een, plaatselijk wereldberoemd, fenomeen.
Wat blijkt? Er staan al geruime tijd twee filmpjes met vrolijke Hans op YouTube: één, met hem onder een droogkap in Kapsalon van Kesteren (-knippen zonder afspraak, ook op het Smaragdplein-), uit het tv-programma Man bijt Hond  én een filmpje, waarin Hans de titel van een Spaans boek tracht uit te spreken..

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten