Zuiderbrug ’s avonds en ’s nachts afgesloten (22 t/m 26 maart)

zuiderbrugvanuit_goylaan.jpg

Wegens werkzaamheden wordt de Zuiderbrug (Goylaan-Socrateslaan) vanaf maandagavond 22 maart tot en met vrijdag 26 maart ’s avonds en ’s nachts tussen 20.30 en 05.30 uur) voor alle verkeer afgesloten. Voor nadere info, zie: hier en hier.

(De gemeente meldt ook alvast dat vanaf 10 mei 2010 de SocratesLAAN wordt opgeknapt (met alle verkeersomleidingen van dien.) Denk echter niet: "Dan ga ik toch lekker op 9 mei over de Zuiderbrug heen & weer rijden..", want dan loopt u kans in een wielerpeleton van de Giro d’Italia terecht te komen.. De renners koersen dan, in het spoor van de Oude Romeinen, door Hoograven, omdat ze zeer geïnteresseerd zijn in de Limes, de voormalige grens van het Romeinse Rijk, die door onze wijk loopt..)

http://aanzetnet.nl/images/stories/zuiderbrugvanuitsocrateslaan.jpg

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten