Workshops cartoons tekenen en collages maken in De Tol

CollageOmhelzingHiert.jpg CartoonHartvanHSylviaHiert.jpgSylvia Hiert, creative coach en maatschappelijk werkster, wil creatieve workshops starten in Buurthuis De Tol (Jan van Arkelstraat 55). Uiteraard hoopt ze op voldoende respons om er daadwerkelijk mee te kunnen beginnen.
(Hiert heeft één keer een cartoon gepubliceerd in het, toen nog zwart-wit-blauwe, juni 2008-nummer van de krant Aanzet. Die cartoon plaatsen we hierbij nog een keer. Zie voor oudere edities van Aanzet overigens 
hier.)

Sylvia schrijft het volgende: 

“Naar aanleiding van de Open Avond op 17 maart j.l. voor en door bewoners van Tolsteeg/Hoograven, voornamelijk om te participeren
ter voorkoming van dreigende sluiting van het buurthuis De Tol, presenteerde Silly©jobS zich met onderstaande activiteiten: Silly©jobS, “illustraties, cartoons en foto’s” biedt workshops aan op het gebied van cartoon tekenen en collages maken. De workshops zijn bedoeld voor zowel jeugd als volwassenen.

De workshop cartoon tekenen richt zich op jeugd van 8-12 jaar. De bijdrage voor de workshop is € 20,- per keer, inclusief materiaal. Bij voldoende belangstelling (5-7 personen), zal een (woensdag)middag bepaald worden in De Tol. Onder voorbehoud van 14.00-16.00 uur.

De workshop collages maken (gemengde technieken) richt zich op zowel jeugd als volwassenen. De bijdrage voor de workshop is € 20,- per keer, inclusief materiaal. Bij voldoende belangstelling (5-10 personen), zal er een vaste avond bepaald worden in De Tol. Onder voorbehoud van 19.30-21.30 uur.
 
Voor deelname kan contact opgenomen worden met: Sylvia Hiert (Tel. 06-10488554; e-mail: syllex@casema.nl)CartoonHenk&TankSylviaHiert.jpg

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten