Verhalenvertellers op startdag kindermoestuintjes in Kinderboerderij Nieuw Rotsoord

kindertuin.jpgmerel.jpgWereldverteldaglogo.jpg

De officiële lente is een feit en het weer werkt mee. Op Dierenweide Nieuw Rotsoord (Briljantlaan 101) wordt het drukker en drukker. Geen wonder met al die speelmogelijkheden voor kinderen en een gezellig & goedkoop terras voor de (groot)ouders erbij.. Zaterdag 20 maart ging weer het kindermoestuintjesseizoen van start en dat begon zoals elk jaar met veel leuke bombarie.  (Klik op blokje ”NIEUWS’ op nieuwrotsoord.nl)

Die dag was het ook nog ‘Wereldverteldag‘ !  Dat betekende dat er ook verhalenvertellers (van de Vertelkring ‘Raconte’) kwamen: 
Loes Heidstra met: "De wolf en de zeven geitjes"; Fabula met: "Het merel-verhaal" en Saskia Bangma vertelt:  "Gekakel in de moestuin" en "Hoe de bij aan zijn angel komt". Het hoeft geen betoog dat de kinderen daarvan genoten.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten