Voormalige draadnagelfabriek

Voorkant fabriek

Geprikkeld door de aanblik van het pand op het terrein aan de Verlengde Hoogravenseweg, en de mededeling op de site www.aanzetnet.nl , ben ik gaan informeren naar de mogelijkheden. Het betreft de voormalige draadnagelfabriek. Het pand verkeert in een slechte toestand. Men krijgt meerdere verzoeken om op het terrein foto’s te maken, voor Aanzet was men bereid om een uitzondering te maken. Dus voor de wijkbewoners die altijd nieuwsgierig zijn geweest hier de foto’s. Met dank aan de fam. Prozee voor een kijkje achter het hek

(Foto’s: Ted van Arnhem.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorkant fabriek

Kijkje in de fabriek

Zijkant Prozee

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten