Failliete advocaat moest herenhuis voor flat in Hoograven verruilen..

DionBartels.jpgHet onvolprezen dagblad voor Wakker Nederland, de Telegraaf, schetste gisteren een drama binnen een drama: de bankroete en geschorste Utrechtse cowboy-advocaat Dion Bartels (-zie voor het waarom o.a. hier-)  moet in een huurflat in, godbetert, Hoograven wonen….
"Zo ben je één van de bekendste advocaten van Nederland en woon je in één van de mooiste huizen in één van de duurste wijken van ons land; zo ben je geschorst, failliet en woon je met je hele gezin met vier kinderen acht hoog op een huurflat in de Utrechtse wijk Hoograven", aldus De Telegraaf. Maar ach Dion, Wilhelminapark is toch feitelijk een vrij duffe buurt, met weinig kinderen en al dat saaie groen..?

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten