Speelotheek Ravelijn viert 20-jarig bestaan

speelotheek.jpg

De Speelotheek Ravelijn (Hooft Graaflandstraat 2a, 030 – 288 3234) bestaat 20 jaar en dat gaan ze vieren. Gedurende het jaar 2010. zullen er verschillende feestactiviteiten plaatsvinden voor de leden en bezoekers van de speelotheek. De eerste activiteit is een raamschildermiddag op donderdag 25 maart van 15.30-16.30 uur. (Vòòraf opgeven noodzakelijk via M.Scheffer@portes.nl of tel.:2883234.) Verder is er op zondag 13 juni een feestmiddag gepland in het buurthuis ter ere van de verjaardag.
De Speelotheek Ravelijn (openingstijden: woensdag: 09.00-11.00 uur & donderdag: 15.15-16.30 uur) is een gezellige ontmoetingsplaats waar gespeeld en gepraat kan worden. En u kunt er speelgoed lenen: er is een ruime keus aan speelgoed en spelletjes voor binnen en buiten. Een greep uit het assortiment: poppenhuis, garage, waterbanen, fietsjes, Lego, Duplo, bekende en onbekende spelletjes voor jong en oud, knutselkisten, stelten, auto’s in alle soorten en maten, fornuisjes, puzzels van vier tot honderd stukjes, K’nex, enz.
De speelotheek werkt met vrijwilligers die zelf kinderen hebben. Een aantal van hen heeft een speelotheekcursus gevolgd. Zij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten