Papieren Aanzet-krant ontvangen?

BrievenbusAanzet.jpg

Op de foto, genomen omstreeks begin maart 2010, ziet u post en krantjes, waaronder de papieren versie van wijkkrant Aanzet. De wijkkrant wordt, als het goed gaat, dit jaar vijf keer in een oplage van 7000 stuks verspreid op alle adressen in heel Hoograven, Tolsteeg en Bokkenbuurt.
Als het goed gaat….  Helaas horen we ook dat niet iedereen altijd een exemplaar van Aanzet door zijn/haar brievenbus krijgt. Misschien zijn (delen) van straten overgeslagen. Mocht dat jammer genoeg ook voor u gelden, wilt u dat svp melden via redactieaanzet@yahoo.com?
Dan geven wij dat door aan de bezorgers. (Overigens zijn er op sommige locaties, zoals de Bibliotheek Hoograven en winkels aan het Smaragdplein, nog exemplaren van Aanzet te vinden.)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten