Zondag in Hoograven: Automobilist (80) de weg kwijt & Fietsendief gepakt

stoplicht.jpg

Man negeert 3 keer stoplicht
Zondagavond 14/3 heeft de politie een man bekeurd omdat hij meerdere verkeersovertredingen maakte. Tijdens de surveillance zagen agenten op de t’ Goylaan een bestuurder één maal door het oranje rijden en twee maal het rode verkeerslicht negeren. De man slingerde over de weg. De bestuurder kreeg een stopteken waaraan hij in eerste instantie niet voldeed. Uiteindelijk zag de bestuurder de politie en zette zijn auto op de Waterlinieweg aan de kant.
De man moest een blaastest afleggen. Hieruit bleek dat hij niet te veel gedronken had. De 80-jarige automobilist uit Brielle zei dat hij de weg kwijt was en tijdens het rijden de kaart raadpleegde. De agenten hebben de man bekeurd en hem de goede weg naar huis gewezen. 
 
Man steelt fiets
Op de IJsselsteinlaan hebben agenten een man aangehouden omdat hij een rijwiel had gestolen. Getuigen hadden gezien dat de dief op de Oude Geinlaan een fiets had weggenomen. Aan de hand van het opgegeven signalement kon de politie na een korte achtervolging, de 31-jarige onverlaat pakken.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten