Snel naar de kinder- en tienerkledingbeurs in de Ravelijn

kledingbeurs 200.jpgbandenslinger2009 sp.toestel 06.jpg

Deze morgen 12 maart 2010 van 9.00 tot 11.00 uur kunt u nog naar de grote 2e hands kinder- en tienerkledingbeurs in Buurthuis Ravelijn (Hooft Graaflandstraat 2a.) . Het is een beurs voor zomerkleding mt. 50 – 176 en tienermaten, o.a. jassen, schoenen, babyuitzetten, positiekleding en babymeubilair zoals kinderstoelen, maxi-cosi`s, bedjes, boxen, badspullen e.d. Alle kleding wordt op maat gesorteerd aangeboden. Er is voor elk wat wils! 

(Voor een leuk filmpje, van RTV Utrecht, over deze kledingbeurs, klik hier!)

Het aanbod is ieder jaar weer enorm, dus er is voor elk wat wils! Wij laten geen kinderen toe op onze beurs, ook niet in wandelwagen of buggy. Op vrijdagochtend kan uw kind eventueel terecht in de speelhoek. Wilt u géén tas mee naar binnen nemen, u krijgt uw spullen mee in een zak van de verkopers. Uitgebreide spelregels voor deelname aan de kledingbeurs kunt u vanaf eind februari afhalen op Buurthuis Ravelijn, Hooft Graaflandstraat 2a. Meer info: kijk op portes.nl of mail naar beurzenravelijn@portes.nl.
Gratis parkeren. Stadsbus lijn 6 richting Hoograven stopt voor de deur. Halte Kastelenplantsoen. Tot ziens! 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten