Politie zet bus stil bij halte Tolsteegplantsoen wegens messenzwaaiers

De politie heeft donderdagmiddag twee jongens aangehouden omdat zij verdacht werden van het in bezit hebben van een mes.
Door getuigen werd rond 16.50 uur naar de politie gebeld omdat men twee jongens  op de ’t ’ Goylaan had zien lopen met een mes. De verdachten stapten daarna in een bus , die door de agenten aan de kant werd gezet op het Tolsteegplantsoen.
De politiemannen gingen de bus in en troffen twee 18-jarige mannen aan die voldeden aan de opgegeven signalementen. Tijdens de fouillering werd niets gevonden. Wel lag naast de verdachten op een stoel een mes. Waarop het tweetal werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau aan de overkant.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten