Ted kiekt verval vlak voor (groffe) sloop Goylaan e.o

achterkanthooftgraaflandlaanvanuitduurstedelaan.jpg

Per 1 maart j.l. is de sloop begonnen aan de ’t Goylaan, Duurstedelaan en Hooft Graaflandstraat ten bate van het ‘Hart van Hoograven Zuid’. De sloop zal tot medio mei 2010 duren.

Strippen

Vooralsnog gaat die sloop nog niet met grof geweld gepaard omdat men eerst doende is de te slopen panden te strippen; dat wil zeggen: eerst de herbruikbare  en gevaarlijke materialen er van af te achterzijdegolaanvanuitduurstedelaan.jpghalen. (Denk aan respectievelijk metalen en asbest.) 

Grapje

Wijkfotograaf Ted van Arnhem maakte deze foto’s van “t Goylaan (in the Ghetto)” en permitteerde zich het volgende grapje: ‘Ik lees op aanzetnet.nl dit: Stop Sloop Hoograven en Meld Hoogravense hufterigheid bij VVD. Misschien kan GroenLinks melding maken bij de VVD over de sloop…”

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten