Zware mishandeling en overval in Hoograven

linschotensingel.jpg

Bij twee mannen, een van 38 jaar uit IJsselstein en een van 30 jaar uit Nieuwegein, zijn dinsdagavond (2/3) de stoppen doorgeslagen. Ze zijn gearresteerd op verdenking van zware mishandeling van een 23-jarige Utrechter op de Linschotensingel na een verkeersconflict.
Omstreeks 19.00 uur kreeg de politie het verzoek om naar de Linschotensingel te gaan omdat daar een aantal personen ruzie met elkaar hadden. De Utrechter zou met een schep zijn geslagen en had verwondingen opgelopen aan zijn gezicht. De auto waarin de verdachten hadden gereden, werd in beslag genomen. In de auto werd een schep aangetroffen en een gasfles waarmee de verdachten ook hadden gedreigd de Utrechter te slaan. De twee mannen werden in de cel gegooid en het onderzoek wordt voortgezet.
 
Eveneens op 2/3  trachtte een man een winkelier aan de W.A. Vultostraat te beroven. De man kwam rond 16.45 uur de winkel binnen en eiste geld. Hij ging met zijn hand onder zijn kleding en maakte een gebaar alsof hij een wapen wilde trekken. Juist op dat moment verscheen een familielid in de winkel en sloeg de man op de vlucht. Hij rende weg in de richting van de Detmoldstraat.
Het signalement van deze man luidt: man met een blanke huidskleur, slungelachtig type, had een lichtkleurige sjaal gedeeltelijk voor zijn gezicht, droeg een zwarte broek, zwarte jas, zwarte muts en zwarte schoenen. 
Iedereen die informatie heeft over deze poging tot beroving wordt verzocht  de Politie Utrecht te bellen: 0900-8844.
U uw informatie ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten