Wie voedert slimme volgevreten kat Dolf op Verl. Hoogravenseweg e.o?

dolf.jpg

Hoogravenaren Marcel Hulspas en Astrid Zimmerman (Verlengde Hoogravenseweg 152) vragen uw aandacht voor een "ernstig" probleem:
 
"Sinds enige weken heeft onze kat Dolf regelmatig geen trek meer in zijn eten. Hij komt wel kijken naar zijn bakje, maar trekt daar zijn neus voor op. Meneer lust het niet. Dat gaat al enige dagen zo. Maar hij krijgt geen honger. Sterker nog, hij lijkt alleen maar dikker te worden. We hebben daarom het vermoeden dat hij elders in de buurt gevoederd wordt. Daar is het eten blijkbaar lekkerder.Maar waar?
 
Bij deze zouden wij alle bewoners van de Verlengde Hoogravenseweg en omstreken willen oproepen om Dolf voortaan niet meer te voeren. Geen stukjes kaas of worst, geen restjes van de tafel, en al helemaal geen kattenvoer. We weten dat hij heel lief uit zijn oogjes kijkt, en heel schattig kan miauwen, maar dat zijn slechts trucjes! Voedert hem niet! Dolf moet gewoon thuis komen eten! Hij is al te dik, en straks past hij niet meer door de deur. Moeten we verhuizen. En dat willen we niet, want Hoograven is een fijne buurt! (Zeker voor Dolf.)"

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten