Wekelijks gezellig sporten voor ouderen (55+) in Sporthal Hoograven

sporthalhoogravengoogleearth.jpg

Iedere dinsdagmorgen sporten 55+’ers van 9.30-11.00 uur in Sporthal Hoograven aan de Verlengde Hoogravenseweg 203 met elkaar.

Deelnemer en promotor Joop Kruse vertelt: "De groep bestaat momenteel uit zo’n 20 mensen (mannen en vrouwen). De gemiddelde leeftijd ligt rond de 70 jaar. De club bestaat al ongeveer 35 jaar! Tot voor kort vond de activiteit plaats onder beheer van Cumulus (Utrecht Oost) maar nu heeft Portes (Zuid) de regie overgenomen. Omdat de ruimte in de hal het toelaat en omdat er helaas ook wel eens iemand wegvalt is er plaats voor nieuwe wijkgenoten.
Gezelligheid en plezier in bewegen staan voorop! Op onze manier spelen we een half uur badminton, een halfuur volleybal en doen we aan grondoefeningen. Na het omkleden drinken we met elkaar nog een kopje koffie. Het sportseizoen loopt van september t/m mei. Op de laatste sportdag van mei sluiten wij af met een gezellige fietstocht in de omgeving. Kortom kom meedoen! U kunt uiteraard altijd eerst eens komen kijken om ons bezig te zien, maar wij zeggen: doe mee!  Goed voor uw gezondheid en voor het plezier in het leven".

U kunt élke dinsdagmorgen komen sporten. U kan zelfs spontaan besluiten komende dinsdag mee te doen! (Dan dient u wel sportkleding en gymschoenen mee te nemen.) De eerste keer is gratis, daarna kost het € 3,40 per ochtend. 

Nadere informatie bij Joop Kruse (bel: 2880568 of mail Joop.Kruse@casema.nl) of bij Jos Bierens (j.bierens@portes.nl), ‘bewegingsmakelaar’ bij Portes 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten