Stem op het mooiste (kinder)boek uit 2009

logo kinderjury 2010.jpg

Tot 14 mei kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar stemmen op hun favoriete boek uit 2009. Alle kinderen die hun stem uitbrengen vormen samen de Nederlandse Kinderjury 2010. De kinderen bepalen dus wie de winnaar wordt en maken ook zelf kans op een prijs. Deelnemers kunnen zich melden bij hun bibliotheek, bijvoorbeeld Bibliotheek Hoograven op het Smaragdplein 100. Daar krijgen ze een stemboekje waarin de gelezen boeken bijgehouden kunnen worden.
De boeken die worden onderworpen an deze kinderjury hebben in de bibliotheek een speciale sticker. Uiteindelijk kunnen de kinderen een top drie samenstellen van de mooiste boeken en hun stem officieel uitbrengen. Dit kan via een stembiljet dat ingeleverd wordt bij de bibliotheek of via  internet (www.kinderjury.nl) . 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten