Getuigen gezocht van brandstichting en inbraken

politie-0900-8844-meld-misdaad-anoniem.jpg

Dit weekend was er veel misdaad in Utrecht, helaas ook bij ons in de buurt. De politie zoekt getuigen (-melden kan via 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000-) voor de volgende zaken:

Brandstichting boot
Zondagochtend 21/2 hebben twee personen ingebroken in een boot aan de Jutfaseweg. Nadat ze de kajuit hadden geopend, stichtten ze brand. De boot is volledig uitgebrand en gezonken. De jongens vluchtten in de richting van de Socrateslaan. Signalement: -Jongens van plm 16-20 jaar; – Smal postuur;- De jongen op de kant was blank, plat donkerblond haar, met driekwart zwarte jas; – Persoon op de boot: zwart haar en donker gekleed.  

belm.jpgWoninginbraak Alblasstraat:
In de nacht van zaterdag op zondag 21/2 is er ingebroken in een woning aan de Alblasstraat. De 41-jarige bewoner lag op bed tv te kijken toen hij omstreeks 01.30 uur onder zijn slaapkamerraam harde stemmen en glasgerinkel hoorde. Hij keek naar buiten en zag een donkerkleurige stationwagon en zag nog net een persoon de auto in stappen. Beneden ziet de man dat de ruit van de voorkamer is ingeslagen en zijn laptop van de eetkamertafel is gestolen.


Woninginbraak Montfoortlaan:
Een getuige zag vrijdag 19 februari hoe twee jongens inbraken bij een woning op de Montfoortlaan en belde de politie. Agenten gingen er op af maar troffen niemand meer aan. Wel vonden zij in de tuin een flatscreen-televisie. Deze is veiliggesteld. Het signalement van de jongens luidt: beiden circa 14 à 15 jaar oud en een lichtgetinte huidskleur. De langste is ongeveer 1.70 meter en heeft een normaal postuur. Hij droeg een zwarte jas met een bontkraag. De andere is circa 1.60 meter lang en heeft een dik postuur. Hij droeg en zwarte jas met bruine bontkraag en een stoffen muts met oorflappen.


Inbraak (sigarettendiefstal) in supermarkt ’t Goylaan:
Bij een supermarkt aan de ’t Goylaan is in de nacht van vrijdag 19/1 op zaterdag 20/2 februari een inbraak gepleegd. Daarbij werden grote hoeveelheden rookwaar gestolen. Agenten gingen af op het inbraakalarm en troffen een ingeslagen ruit aan. Camerabeelden wijzen uit dat omstreeks 03.30 uur een auto voor de winkel werd geparkeerd. Twee verdachten slaan de ruit in en gaan naar binnen, om vervolgens met de auto en de buit te vertrekken. Hebt u iets gezien van de inbraak of heeft u informatie over de daders? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44 (of anoniem via 0800-7000)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten