Wouter Bos zaterdagmiddag in Utrecht. “Goed gedaan, jochie!”

wouter bos.jpg

Nadat (bijna ex-)vice-premier Wouter Bos gisteren (19/2) en vannacht 16 uur met de ministerraad vergaderd had, "gevochten" zelfs, zoals hij het zelf uitdrukte, waarbij en passant het kabinet viel, is hij vanochtend (20/2) om 8.00 uur naar bed gegaan..  Dat meldde Jeltje van Nieuwenhoven, lijsttrekker PvdA in Den Haag, vanochtend op Radio 1.
Desalniettemin heeft Wouter Bos volgens planning vanmiddag  op het Neude naast een rode dubbeldekkerbus een toespraak gehouden en rozen uitgedeeld in het kader van de PvdA-campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. 
De Wouter Bos-show bracht op het Neude enkele tientallen mensen (fans & fotografen) op de been. Volgens DNU riep een omstander: "Goed gedaan, jochie!". Bos zelf vond het fijn om na een "barre nacht" in de Haagse Trêveszaal in Utrecht in "dit warme bad" te plonsen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten