Inbreker op heterdaad gepakt in de Oranje Nassaulaan

oranjenassaulaangoogle.jpg

Op de Oranje Nassaulaan heeft de politie donderdagmorgen (18/2) een woninginbreker op heterdaad aangehouden. 
Een getuige belde omstreeks 10.05 uur naar de politie omdat hij zag dat een man aan het inbreken was bij een huis aan de Oranje Nassaulaan. De getuige bedacht zich geen moment en belde via 112 de politie. Tegelijkertijd legde hij alles vast met een digitale camera.
Ter plaatse zagen agenten dat de verdachte zich op het dak bevond en probeerde weg te komen. Op een gegeven moment sprong hij van het dak en rende weg. Na een korte achtervolging werd de 23-jarige man uit Utrecht aangehouden. Op het camerabeeld van de getuige was in full HD kwaliteit te zien hoe de man de inbraak pleegde.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten