Tjerk Trekhaak in Pecs, Hongarije

tjerktrekhaak_jodeviet.jpgHoe gaat het met Tjerk Trekhaak? Kunstenaar Tjerk heet eigenlijk Tjerk Ridder en reist met teckel, gitaar en caravan sinds 3 januari j.l. vanuit Utrecht, met subsidie van de Stichting Vrede van Utrecht, langs de Europese culturele hoofdsteden van 2010. Hij is al in Essen in het Ruhrgebiet geweest en zit/zat sinds 7 februari in Pecs (Hongarije) en wil uiteindelijk naar Istanbul. Tjerk heeft echter één vervoerprobleempje: hij heeft geen auto bij zich… Daarom doet hij zijn culturele reis door Europa liftend onder het motto Trekhaak gezocht. (Zie ook hier.)
Vanuit Pecs twitterde @tjerkridder op 14/2 naar alle verliefden om ze een ‘happy’ Valentijn te wensen. Hij is ook al op de Hongaarse tv geweest en ontving in Pecs o.a. Jo de Viet  en Peter Bijl van ‘Stadspromotie ‘ van de stad Utrecht, ofwel: de mannen achter ‘Utrecht ‘*
(*Ook een leuk logo-ideetje voor Loosdrecht of Dordrecht, suggereerde een AD/UN-columnist…)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten