Gemeente wil voorkeursrecht tot koop grond in gebied Rotsoord

kaart rotsoord.jpg

De gemeente heeft plannen om in Rotsoord onder andere huizen, bedrijven, maatschappelijke voorzieningen en horeca te bouwen. Hiervoor wil zij het voorkeursrecht toepassen. Voorkeursrecht is het recht om grond als eerste te kunnen kopen. Raadsleden hebben signalen opgevangen dat belanghebbenden hier problemen mee hebben. De raad ging donderdag 11 februari, in gesprek met de belanghebbenden. Voor deze bijeenkomst in de Trouwzaal van het Stadhuis, bedoeld om de gemeenteraad te informeren, kon men zich opgeven om in te spreken. 

Zie ook: hier en hier  

rotsoordstraatnaambord.jpg

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten