`Utregse´ hiphop is hot in de stad en in Tivoli de Helling

utregcentraal.jpg

De stichting Habek is een paar jaar geleden in het leven geroepen om zich in te zetten "voor de zichtbaarheid en talentontwikkeling van hiphop" in Utrecht. Dat was nodig, omdat "kwalitatief hoogwaardige hiphop te vaak blijft steken op zolderkamertjes". En dat terwijl artiesten die in de ogen van de oprichters toch echt minder zijn, wel aandacht krijgen. (Iemand uit kringen rond de Habek-scene, die het zolderkamertjesniveau is ontstegen, is de hiphop-sensatie van 2009 Colin Benders alias Kyteman, die inmiddels samen met veel gelijkgestemde musici zijn Kytopia-´imperium´ aan de Utrechtse Zeedijk uitbouwt)
Habek maakt bekend: "Ondanks alle drukte heeft bijna elke hiphopartiest in ons stadsie besloten mee te doen aan ´UTREG CENTRAAL 6´! Ja, het wordt weer een grote Live Mixtape door DJ’s Mseize en Prace gemixt, maar dit jaar wegens succes uitgebouwd met een uniek experiment. We hebben de hele stad zo gek gekregen om zich blind aan een andere artiest te laten koppelen om iets compleet nieuws te maken. Elk kersvers emcee/producer-team heeft een exclusieve Utreg Centraal 6 track aangeleverd. We prijzen alle artiesten die zich massaal achter elkaar hebben geschaard: 
Mseize, Prace, Bink, Arts, Inf, Broeky D, Master Surreal, Kidknowsbest, TK, Pry, Herbert Spliffington, Antos the Freshmaker, Johnny Supreme, Dobleye, Tivo, Mats, Kapabel, J.A.E., King Jule, Skafalau, Tamere, N-Ill, Atactic, Polski, Manneti, Avi, 3wish, Meester T, JG85, Skiggy, RealiTijd, Nick van de Kaart, Steach, Pax. Ze zien jullie!!! 
Ok, hier is de deal:  `Voor een betere sound en meer warmte in deze koude tijden zien we jullie vrijdag 12 februari in TIVOLI DE HELLING, 22.00 uur, niet op de ouwe grach!" 
Zie ook hier en hier en hier en ook hier

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten