Gezocht voor reünie: leerlingen klas 6 (1959-1960) Rijk van Gaasbeekschool (Ridderlaan)

1gezochtreunie rijk van gaasbeekschool klas 6 schooljaar 1959-1960.jpg2reuniejanvangasbeekschoolenz.jpgDit jaar is het 50 jaar geleden dat de éérste zesde klas van de Rijk van Gaasbeekschool voor Openbaar Lager Onderwijs aan de Ridderlaan de school verliet. De heren Walter Kamps en Dick Leurink willen daarom op 29 mei 2010 een reünie organiseren.voor deze lichting van 1959/1960. 

Kamps en Leurink zijn nog op zoek naar gegevens van: Coby van Bladeren, Rein Douze, Ferry van Helde, Paul de Jong, Jannie Kamstra, Han de Kruif, Marjan van Oord, Gerard Smit, Leo Smit, Nourit Spir, Ton Swanink, Ineke Tolhoek, Janus van der Wal en Siebren Wiersma.
Zij kunnen zich aanmelden via Walter Kamps (joywax@ziggo.nl) of Dick Leurink (dirk.leurink@gmail.com)

4gezicht op de rijk van gaasbeekschool voor openbaar lager onderwijs.jpg3rijk van gaasbeekschool voor openbaar lager onderwijs1959.jpg

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten